Managerzone'nin Bağımsız Tek Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Managerzone'nin Bağımsız Tek Sitesi

Tek Bağımsız MZ Forum sitesi

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Scolari-Daum bir adım önde

3 posters
YazarMesaj
gunay91
MA
MA
gunay91

Rep : 6

Scolari-Daum bir adım önde Empty
MesajKonu: Scolari-Daum bir adım önde   Scolari-Daum bir adım önde EmptyPtsi Haz. 01, 2009 10:12 pm

Büyük umutlarla takımı teslim ettikleri Luis Aragones ile hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçeli yöneticiler, önümüzdeki günlerde İspanyol hocayla ilişiği resmen kesmeye hazırlanıyor. Bir yandan da önümüzdeki sezon takımın başına kimin getirileceği konusunda çalışmalar yapılıyor. Şu ana dek ön plana çıkan iki isim var. Birisi, Başkan Aziz Yıldırım’ın daha önce iki kez teklif götürdüğü ancak Brezilya ve Portekiz Milli Takımları’nı çalıştırdığı için anlaşamadığı Felipe Scoları. Diğeri ise Fenerbahçe’yi üst üste 2 kez şampiyon yapan, üçüncüsünü son maçta Denizli’de kaybettiği için görevine son verilen Daum. Şu anda boşta bulunan ve Özbekistan’ın Bunyodkor takımının yaptığı teklifi,
“Fenerbahçe’den haber bekliyorum” diyerek beklemeye alan Scolari, Sarı-Lacivertli yöneticilerin “gel” demesiyle göreve koşacak gibi duruyor. Daum’da en büyük sorunsa, Alman hocanın Köln ile sözleşmesinin sürmesi. Bu iki hocanın olmaması durumunda ise adaylar Rijkaard, bir dönem Fenerbahçe’yi çalıştıran Löw ve Benfica’nın hocası Flores
https://mzoyun.yetkin-forum.com
ibrahim03
FA
FA
ibrahim03

Rep : 2

MesajKonu: Geri: Scolari-Daum bir adım önde   Scolari-Daum bir adım önde EmptySalı Haz. 02, 2009 5:45 am

arogones gitsinde kim gelirse gelsin Laughing santa
gunay91
MA
MA
gunay91

MesajKonu: Geri: Scolari-Daum bir adım önde   Scolari-Daum bir adım önde EmptySalı Haz. 02, 2009 1:19 pm

+1 ama gelende Arogones gibi olmasın
ibrahim03
FA
FA
ibrahim03

Rep : 2

MesajKonu: Geri: Scolari-Daum bir adım önde   Scolari-Daum bir adım önde EmptySalı Haz. 02, 2009 6:24 pm

ewet inş olmaz yaaaa santa
gunay91
MA
MA
gunay91

MesajKonu: Geri: Scolari-Daum bir adım önde   Scolari-Daum bir adım önde EmptySalı Haz. 02, 2009 9:07 pm

Almanya Bundesliga takımlarından FC Köln’ün menajeri Michael Meier, Christoph Daum’un takımdan ayrılma kararının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Meier, bugün yaptığı açıklamada, Daum’un sözleşmesinde yer alan görevinden ayrılabilme seçeneğini kullanacağı yönünde daha önce bir belirti bulunmadığını belirterek, "Daum’un kararı sürpriz oldu" dedi.

Meier, Daum’un bu kararından dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti. Külüpten bugün yapılan açıklamada da Daum’un takımın başından ayrıldığı ve dün akşam kulüp başkanı Wolfgang Overath’ı bu yönde bilgilendirdiği kaydedildi.
safaksu
FA
FA
safaksu

Rep : 1

MesajKonu: safaksu   Scolari-Daum bir adım önde EmptySalı Haz. 02, 2009 9:51 pm

daum feneri toplayabilir ama scolari bu takıma fazla gelir

Scolari-Daum bir adım önde
1 sayfadaki 1 sayfası