Managerzone'nin Bağımsız Tek Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Managerzone'nin Bağımsız Tek Sitesi

Tek Bağımsız MZ Forum sitesi

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Pellegrini ve Kaka, Real’de

2 posters
YazarMesaj
gunay91
MA
MA
gunay91

Rep : 6

Pellegrini ve Kaka, Real’de Empty
MesajKonu: Pellegrini ve Kaka, Real’de   Pellegrini ve Kaka, Real’de EmptyPtsi Haz. 01, 2009 9:39 pm

İspanya’nın önde gelen radyolarından Cadena Ser, pazartesi günkü seçimde Real Madrid Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Florentino Perez’in Kaka’yı bitirdiğini öne sürdü. Haberde Real’in Brezilyalı yıldızı, 4 Haziran’da Bernabeu Stadı’na getirip, taraftarın huzuruna çıkaracağı iddia edildi. Kaka için Milan’a 65 milyon Euro ödeneceği kaydedildi. Real’in yeni hocasının da Villarreal Teknik Direktörü Pellegrini olacağı belirtildi.
https://mzoyun.yetkin-forum.com
ibrahim03
FA
FA
ibrahim03

Rep : 2

MesajKonu: Geri: Pellegrini ve Kaka, Real’de   Pellegrini ve Kaka, Real’de EmptySalı Haz. 02, 2009 6:08 am

kaka real madridi düzeltir inş güzel transfer olur santa
gunay91
MA
MA
gunay91

Rep : 6

MesajKonu: Geri: Pellegrini ve Kaka, Real’de   Pellegrini ve Kaka, Real’de EmptySalı Haz. 09, 2009 9:36 pm

Kaka resmen Madrid ile anlaştı

Real Madrid ve Milan kulüpleri internet sitelerinde yayınladıkları resmi kulüp bildirileriyle Kaka’nın transferini duyururken, 27 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun İspanyol kulübüyle 6 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

İspanyol basını Kaka’nın transferi için Milan’a ödenen bonservis bedeli ve futbolcunun menajerine ödenen komisyonun toplamının 67.2 milyon Avro olduğunu, Kaka’ya da sezon başına net 9 milyon Avro ödeneceğini yazdı.

Bu arada, Brezilya’da basın toplantısı düzenleyen Kaka, dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşandığını ve birçok futbol kulübünde olduğu gibi Milan’da da ekonomik sorun olduğunu söyleyerek, "Milan’a yardım etmenin en iyi yolu Real’in teklifini kabul etmekti" dedi. Brezilyalı futbolcu, Real Madrid dışında başka bir takım için Milan’dan ayrılamayacağını vurgulayıp, "Real Madrid benim için yeni bir meydan okuma. Bu formayla birçok kupa kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaka, "büyük saygı duyuyorum" dediği Zinedine Zidane’ın Real Madrid’de taşıdığı "5" numarayı almayacağı, henüz hangi numarayı alacağına karar vermediğini söyledi.
https://mzoyun.yetkin-forum.com

Pellegrini ve Kaka, Real’de
1 sayfadaki 1 sayfası